Real Madrid slår Liverpool för att vinna Champions League 2021-2022

Den 28 maj arrangerades den stora finalen av europeisk fotboll, UEFA Champions League, på Stade de France i Paris, Frankrike. Till slut besegrade Real Madrid Liverpool med 1-0 och vann lagets 14:e mästerskapstrofé.

Under den första halvan av matchen tog Liverpool ledningen i anfallsspelet. Salah och Mane, som bar Rabatt Liverpool fotbollströjor, hade varsitt skott, som båda löstes av Real Madrids målvakt Courtois. Under hela första halvlek skott Liverpool 10 skott 5 gånger på mål, men missade alltid målet. Matchens enda mål kom i den 59:e minuten av andra halvlek, då Vinicius, som var klädd i billigt Real Madrid Matchtröjor till ba, lyckades göra mål med Valverdes assist.
Naturligtvis kan Real Madrid vinna mästerskapet den här gången, och målvakten Courtois är en avgörande och hjälte. Under Liverpools upprepade attacker såg han till att dörren inte skulle missa och stötte upp halva landet för Real Madrid.

rabattbutikse...
ما را در سایت rabattbutikse دنبال می کنید

برچسب : Rabatt Liverpool fotbollströjor,billigt Real Madrid Matchtröjor till barn, نویسنده : ANNA OPEL rabattbutikse بازدید : 137 تاريخ : يکشنبه 15 خرداد 1401 ساعت: 21:15