Manchester City slog Aston Villa och vann Premier League-titeln

Manchester City slog Aston Villa med 3-2 i den sista matchen i Premier League och vann Premier League-titeln. Detta är den sjätte Premier League-titeln i Manchester Citys historia.
Låt oss se över matchen. I den första halvleken gjorde Digne i en billigt Aston Villa Matchtröjo mål med en nick och Aston Villa tog en ledning med 1-0. I början av andra halvlek sköt Coutinho lågt igen och utökade ställningen till 2:0,
Manchester City kommer dock inte ge upp så lätt. Från den 75:e minuten drog Manchester City tillbaka med Gundogans nick, även känd som utbrottet, följt av Rodris knuff för att kvittera och slutligen De Bruyne i en Rabatt Manchester City fotbollströjor. hjälp av Gundogan tryckte in bollen i nät igen, och Manchester City gick förbi.
Låt oss gratulera Manchester City igen för att de slog Aston Villa till Premier League-titeln.

rabattbutikse...
ما را در سایت rabattbutikse دنبال می کنید

برچسب : billigt Aston Villa Matchtröjo,Rabatt Manchester City fotbollströjor, نویسنده : ANNA OPEL rabattbutikse بازدید : 146 تاريخ : چهارشنبه 4 خرداد 1401 ساعت: 15:50